U zult deze betaalmethoden op de afrekenpagina vinden.
Wij bieden hiervoor:

IN3.

In3 is een betaalmethode die u de mogelijkheid biedt om een aankoop in drie gelijke termijnen te betalen. Het is een vorm van gespreide betaling waarbij de totale betaling wordt opgesplitst in drie delen. Elke termijn moet binnen een bepaalde periode worden betaald, meestal binnen 30 dagen.

Met In3 kunnen consumenten een product of dienst direct aanschaffen en het bedrag over een periode van drie maanden betalen, zonder rente. Het biedt u financiële flexibiliteit door de betaling te spreiden, waardoor het makkelijker wordt om een aankoop te doen zonder direct het volledige bedrag te betalen.

De betalingen worden automatisch geïncasseerd van uw rekening, op de vastgestelde data gedurende de termijn. In3 is beschikbaar voor online aankopen. 

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van In3 kan variëren per land en per aankoopbedrag. Ook zal In3 een kredietwaardigheidscheck doen.

 

 

Santander Koop op afbetaling

"Santander Koop op Afbetaling" is een financieel product aangeboden door Santander Consumer Finance Benelux B.V., een financiële instelling die gespecialiseerd is in consumentenleningen en kredietdiensten. Met Santander Koop op Afbetaling kunnen consumenten een aankoop doen en het bedrag in termijnen terugbetalen.

 

Deze betaalmethode stelt consumenten in staat om de kosten van een product of dienst te spreiden over een vooraf overeengekomen periode, meestal in maandelijkse termijnen. Het product is vooral populair bij grote aankopen, zoals elektronica, meubels, auto's en andere waardevolle items.

Het proces van Santander Koop op Afbetaling houdt in dat de consument een aanvraag indient voor financiering bij Santander Consumer Finance. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, verstrekt Santander een lening aan de consument om de aankoop te financieren. Vervolgens betaalt de consument de lening af in afgesproken termijnen, inclusief rente en eventuele administratiekosten.

Het exacte bedrag, de looptijd en de rentevoorwaarden kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke overeenkomst tussen de consument en Santander. Het is belangrijk om de voorwaarden en kosten van Santander Koop op Afbetaling zorgvuldig te lezen voordat je besluit gebruik te maken van deze betaalmethode.

Zelf een vraag stellen?
Vragen?