De beschikbare betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van het land waar besteld is, en het totaalbedrag van uw bestelling.

voor een compleet en actueel overzicht kijkt u op deze website naar het menu 'Betaalmogelijkheden' wat u kunt vinden onder het menu 'Service'

Wij hechten de grootste waarde aan een veilig betaalverkeer. Alle transacties en privacy gevoelige pagina's op onze website zijn dan ook beveiligd met een actueel en hoogwaardig SSL certificaat dat alle data versleuteld. Dit zorgt ervoor dat de gegevens die u verstrekt tijdens het afrekenproces veilig zijn.

De meest voorkomende betaalmethodes die u kent voor online betalingen zukt u terugvinden tijdens het afrekenen. De betaalwijzes zoals te zien kunnen variëren afhankelijk van de regio en het land waarin u zicht bevindt.

Betaalwijzes die u zult kunnen vinden bij ons.

Creditcards: Betalingen met creditcards zijn een van de meest gangbare methoden op het internet. Populaire creditcardmaatschappijen als Visa en Mastercard accepteren wij.

Betaalpassen: Ook bekend als debetkaarten, kunnen betaalpassen worden gebruikt voor online aankopen. Per land kan de betaalwijze verschillen. Zo ondersteunen we voor Nederland Ideal betalingen.

PayPal: PayPal is een veelgebruikt online betalingsplatform waarbij gebruikers hun bankrekeningen of creditcards kunnen koppelen aan hun PayPal-account. Het biedt extra beveiliging en gemak voor online betalingen. Wij ondersteunen Paypal niet in ieder land uit kostenoogpunt.

Bankoverschrijvingen: Wij bieden ook de mogelijkheid om betalingen via bankoverschrijving vooraf te doen.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van deze betaalmethoden kan verschillen per land.


Zelf een vraag stellen?
Vragen?