Ortlieb Bikepacking Limited Edition tassen

Ortlieb Bikepacking Limited Edition

Bikepacking, het grote buzzwoord van de afgelopen jaren waar het gaat om fietstassen. Wij voeren diverse merken met bikepacking tassen.
De bikepacking tassen van Ortlieb zijn van een zeer hoge kwaliteit en zijn uiteraard volledig waterdicht, gemaakt in Duitsland met respect voor de omgeving en voorzien van 5 jaar garantie.

We hebben nu een limited edition hiervan in geheel zwarte uitvoering beschikbaar.

Ortlieb Tassen Limited EditionBikepacking

Bikepacking combineert het plezier van het rijden op een sportieve fiets met de fascinatie voor tourietsen. Het gebruik van speciale fietstas-systemen houdt de fiets wendbaar en in staat om op alle terreinen te rijden; Hiermee kunt u goede fietspaden verlaten en ook ruiger terrein opzoeken. Of het nu gaat om een ​​onverharde weg, een singletrack of een oude spoorweg: bikepacking is puur avontuur. En dit avontuur kan vaak direct voor de deur beginnen.

De bagage houd je tot een minimum beperkt. Het verdwijnt in tassen die direct aan de fiets zijn bevestigd. Bikepackers rijden zonder grote rekken, wat gewicht bespaart en de fiets beheersbaar maakt.

Bikepacking komt van lange afstand mountainbike races in de VS, zogenaamde "self-support races". Omdat de afstanden tussen steden niet in een etappe van één dag konden worden afgelegd en externe hulp niet was toegestaan, zochten de racers een manier om hun spartaanse bivakuitrusting en voorzieningen op hun fietsen op te slaan op een lichte en veilige manier zonder alle terreinvermogen te verliezen en snelheid.

Binnen slechts een paar jaar had zich vanaf dit begin een volledig nieuw type fietstoerisme ontwikkeld. Rijden met weinig bagage en off-road biedt geheel nieuwe mogelijkheden, zelfs in dichtbevolkte regio's van Europa.Wat zijn goede bikepacking tassen volgens Ortlieb

Je zou adembenemende plekjes te midden van de vrije natuur willen ontdekken en alles voor jouw fietstocht op je fiets willen meenemen? Dan is Bikepacking met Ortlieb tassen helemaal jouw ding. Alles, wat je daarvoor nodig hebt, is een fiets met voor elk terrein geschikte eigenschappen. Voor jouw zin in avontuur bieden de Ortlieb bikepacking tassen een goede oplossing.

Net zoals ook alle andere Ortlieb tassen zijn de speciaal ontwikkelde Ortlieb bikepacking tassen 100% waterdicht en begeleiden deze Ortlieb tassen jou op elke kilometer van jouw nieuw avontuur.

De Ortlieb Bike Packing Limited Edition tassen

In de geheel zwarte Limited Edition zijn de volgende 3 tassen beschikbaar:
- Ortlieb Seat Pack Limited Edition
- Ortlieb Handlebar-Pack Limited Edition
- Ortlieb Frame Pack Limited Edition

 

Gerelateerde berichten
  1. Duurzaamheid en Ortlieb Duurzaamheid en Ortlieb
  2. Verschil tussen de Ortlieb Roller Classic en Ortlieb Roller City tassen Verschil tussen de Ortlieb Roller Classic en Ortlieb Roller City tassen
  3. Verschillen tussen de Ortlieb Ultimate stuurtassen Verschillen tussen de Ortlieb Ultimate stuurtassen
  4. Ortlieb High Visibility Tassen Ortlieb High Visibility Tassen
Vragen?