Welkom bij Fiets-Wielen.nl

Over Ons

Over Fiets-Wielen.nl

fietswielen

Fiets-Wielen.nl is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes uit Rotterdam. Met Rat Bikes verkopen wij sinds 2008 onze eigen stadsfietsen. Naast deze stadsfietsen zijn wij zelf fanatieke fietsers die het belang kennen van goed materiaal. Fietswielen zijn 1 van de meest belangrijke onderdelen van je fiets die niet alleen het rijgedrag bepalen maar ook je fiets 'smoelt'. Via deze webshop bieden we je een ruime keuze aan hoogwaardige fietswielen.

Over Fiets-Wielen.nl

Op deze website proberen we je een zo compleet mogelijke keuze te bieden uit fietswielen van alle hoogwaardige merken. Voor ieder type fietswiel geven we je daarbij de mogelijkheid om makkelijk via bepaalde selectiecriteria tot een 'short list' te komen van jouw ideale fietswielen.

Een set goede fietswielen maakt een heel verschil op je fiets. Gewicht, stijfheid en aerodynamica spelen een grote bij de wielen. Een set goede fietswielen is vaak een behoorlijke investering, op deze website hebben we ons best gedaan om de prijzen zo laag mogelijk voor je te houden.. Naast het prijsaspect kun je bij ons rekenen op een ouderwets topservice. Heb je toch nog twijfel of heb je de wielen ergens (in Nederland) nog goedkoper gezien? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen zien wat we voor je kunnen doen.

Over het bedrijf achter deze webshop.

Deze webshop is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes uit Rotterdam. Sinds 2008 zijn wij actief met ons eigen fietsmerk en hebben wij een winkel in Rotterdam. Wij zijn zelf enthousiaste fietsers van jongs af aan. Onze visie is dat de fiets veel meer is dan een praktisch vervoermiddel. Op de fiets verandert de stad in een grote speeltuin, de polder in ontspanning en de bergen in grote uitdagingen. Of je nu op de fiets zo snel mogelijk door het verkeer raast of ontspannen langs winkels en terrasjes cruised, de fiets zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht. Vanuit onze hobby en passie voor fietsen zijn in de loop der tijd verschillende producten en winkels (zoals deze webshop) voortgekomen.

Mocht u meer willen weten, aarzel dan niet maar neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Bedankt voor uw bezoek.

Emile Verhagen
Eigenaar Rat Bikes / Fiets-Wielen.nl